Easy Work
EasyLife

Lucrează cu noi !

Campania “Lucrează cu noi” îți oferă posibilitatea de a câstiga simplu și rapid peste 200 ron la zi. Plătim cel mai mare comison din România, 10% pentru fiecare produs vandut!

Ce trebuie sa faci?

Să intri în secțiunea AFILIAȚI (https://easylifefactory.com/affiliate-dashboard) și să-ți creezi cont. Odată creat contul ți se va genera un link personalizat pe care îl vei utiliza așa cum dorești: îl poți trimite prietenilor prin sms\whatsapp sau îl poți publica pe rețelele tale de socializare.
Fiecare persoană care accesează siteul de pe linkul tău, rămâne clientul tău timp de 365 zile, chiar dacă acea persoană în viitor va intra direct pe www.easylifefactory.com.
Orice client care se transformă într-un client fidel, va ramâne al tău pe toată durata colaborării tale cu EasyLife Factory, iar tu vei câștiga mereu, pentru fiecare comanda a lui.
Din contul tău de afiliat ai control și vizibilitate totală. Poți urmări:
  • câte persoane au accesat linkul tău;
  • comenzile de pe linkul tău;
  • comisoanele tale.
Dacă vrei să promovezi doar un anumit produs de pe site, ai posibilitatea să-ți generezi link doar pentru acel produs.

Cum ești plătit ?

Cu precizie elvețiană, în stil englezesc: SĂPTĂMÂNAL.
In fiecare miercuri îți plătim comisioanele acumulate direct în contul bancar!

Recapitulăm

  1. Intri pe secțiunea „AFILIAȚI” (https://easylifefactory.com/affiliate-dashboard);
  2. Îți creezi cont;
  3. Îți generezi link
  4. Îl distribui cât mai mult posibil și fiecare utilizator care îl acceseaza se transformă în clientul tău. Chiar daca decide sa nu cumpere în acel moment, timp de 365 zile orice accesare a lui pe platforma noastră îți este raportată ție! De restul ne ocupăm noi, unica ta misune este ca linkul tău să ajungă la cât mai multe persoane!
IMPORTANT!
Pentru a evita ca mailuri primite să ajungă în categoria „Promotions” vă rugăm să adăugați adresele info@easylifefactory.com și comenzi@easylifefactory.com în lista de contacte.

Condiții

Să ai peste 18 ani și un cont bancar disponibil!

Contact

Dacă ai nevoie de un video tutorial care să te ajute să-ți creezi contul, completează formularul de contact de mai jos, scrie textul “Tutorial Afiliat” și vei primi un mail cu un tutorial.

EasyLife Factory Afiliere

Formular de contact